Un proyecto de
  • Captación de fondos
  • Discapacidad
  • Personas mayores
  • Salud

UN LLIT ARTICULAT PER AL JOAN

UN LLIT ARTICULAT PER AL JOAN

El Joan està envellint prematurament degut a la seva malaltia i aquest procès li suposa la pèrdua de les seves capacitats físiques i cognitives i el requeriment d’alts nivells de suport.
Com ell, algunes de les més de 300 persones que atenem des de l’Associació Alba estan envellint i, per això, hem engegat el projecte En(be)lliment actiu per donar  resposta a les seves necessitats. La nostra actuació es centra en adaptar els espais de les nostres residències amb material adaptat per facilitar tant la qualitat de vida d’aquestes persones com el benestar laboral dels nostres professionals.

  • Necessitem 1.148  € per a un nou llit articulat per al Joan. Fes ara el teu donatiu.

Des de l’Associació Alba treballem perquè les persones amb discapacitat disposin dels suports necessaris per tenir una vida digna i el més autònoma possible. Aquest és el cas del Joan que necessita amb urgència un llit articulat.

Poder comptar amb un llit articulat és molt beneficiós per a persones amb problemes de mobilitat, ja que permet un gran nombre de posicions ergonòmiques i moviments sense que la persona hagi de moure el seu cos, com ara incorporar-se o canviar de postura. Això facilita les cures i les tasques d’higiene, i alhora fa més còmode el seu dia a diaperquè pot adoptar una inclinació adequada per a les seves activitats quotidianes, com ara menjar o llegir.

Qui som?
L’Associació Alba és una entitat social, amb  més de 40 anys de trajectòria i experiència professional en l’atenció de les persones amb discapacitat.
La nostra missió és molt clara: acompanyar les més de 300 persones que atenem en la realització dels seus desitjos i il·lusions, oferint recursos i serveis de qualitat i promovent un territori inclusiu i compromès.