Un proyecto de
  • Captación de fondos
  • Discapacidad
  • Infancia y juventud
  • Integración sociolaboral

Tots sumem per eliminar barreres

Des de la Fundació Iris busquem poder tirar endavant projectes de l’escola d’educació especial (amb 72 alumnes), del taller ocupacional (amb 70 persones usuaries) i del Centre Especial de Treball (amb 65 persones amb discapacitat intel·lectual contractades).

Us expliquem un projecte de millora per a cadascun dels serveis:

  • ESCOLA – Aula Multisensorial

Tot i que l’escola ja disposa d’una sala per estimular sensacions i emocions, volem millorar-la a través de la instal·lació del sistema SHX, que permet adaptar l’experiència a les necessitats de cada alumne i exprèmer tot el que la sala pot aportar als seus beneficiaris.

  • TALLER OCUPACIONAL – Ampliació sala polivalent

El taller ocupacional, al que assisteixen adults amb discapacitat intel·lectual, necessita més espais que permetin realitzar diferents activitats. Per això necessitem unir dues sales per crear una de més gran.

  • CENTRE ESPECIAL DE TREBALL – Ampliació CET Manipulats

El grup de manipulats realitza encàrrecs d’altres empreses, com etiquetatge de cava, muntatge de peces mecàniques i preparació de safates pel sector de l’hosteleria. Sovint, l’elevat volum de material inutilitza l’espai de treball. Per poder millorar les condicions de treball necessitem adaptar la planta -1 per poder utilitzar-la com a magatzem del material que ens porten i instal·lar un ascensor per moure la càrrega.

 

Som conscients que aquests projectes requereixen suport econòmic, i és per això que cada granet de sorra pot ajudar a tirar envadant aquestes iniciatives.

Imagines que tots donéssim 1€ a algun projecte solidari? Mouriem el món!

***

La Fundació Iris és una entitat sense ànim de lucre que treballa des de 1973 en pro de les persones amb Discapacitat Intel·lectual, des dels 3 anys fins l’edat adulta, a través de l’Escola d’Educació Especial, el Taller Ocupacional, el Centre Especial de Treball de manipulats, bugaderia i jardineria, i el Centre de Lleure.