Un proyecto de
  • Voluntariado
  • Infancia y juventud

Què és per tu l’amistat?

Què és per tu l’amistat?

Per a nosaltres els amics i les amigues són aquelles persones que ens acompanyen en el dia a dia, de qui aprenem noves habilitats i coneixements i que a la vegada aprenen de nosaltres, sempre amb respecte, il·lusió i ganes de passar-ho bé.

Això és el que més ens agrada als voluntaris i les voluntàries d’Amics del Moviment Quart Món de la nostra tasca, que va començar el 1998 i que gràcies a moltes persones compromeses amb el benestar de la infància i l’adolescència ha pogut continuar tots aquests anys.

Aquest any estem acompanyant una setantena de famílies! Són unes 300 persones, entre grans i petits. Els visitem a casa seva per saber com estan, fem activitats de lleure i d’acompanyament  escolar amb els infants, ens trobem en un espai propi amb les dones… Tot això és possible gràcies a l’equip de #voluntariat, però necessitem més gent per arribar a encara més famílies… Us hi voleu sumar?

Hi ha moltes maneres de formar part de l’equip:

  • Realitzant activitats amb infants, de lleure -els dissabtes- i d’acompanyament escolar entre setmana.
  • Donant suport en tasques de gestió i informàtica.
  • Col·laborant en les tasques de comunicació de l’entitat.

________________________________________________________

Amics del Moviment Quart Món Catalunya som una entitat de voluntariat. Acompanyem famílies que viuen en assentaments o habitatge inestable a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu de fer-les protagonistes del seu procés d’inclusió i de fer visible la seva realitat per poder-la transformar. Des de fa 20 anys, acompanyem les famílies en el seu dia a dia i fem activitats formatives i de lleure amb els adults i els infants.

Ens dones un cop de mà?