Un proyecto de
  • Voluntariado

Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

El Gran Recapte celebrarà la vuitena edició els dies 25 i 26 de novembre, sense els voluntaris el Gran Recapte no seria factible i és per això que des dels Bancs dels Aliments es torna a fer una crida a la ciutadania per a que col·labori de nou i faci possible aquesta fita. A partir del 6 d’octubre els ciutadans poden registrar-se com a voluntaris o coordinadors al web www.granrecapte.com

  • Necessitem coordinadors

Coordinadors/es: Són els responsables d’organitzar el recapte d’aliments al punt de recollida i de gestionar l’activitat i l’equip de voluntaris. Consulten al web si el seu punt ja està ple, fan un seguiment de tot l’equip de voluntaris que atén aquell punt, fan l’entrega de materials i es coordinen amb el cap de la botiga assignada per a gestionar el transport dels aliments al magatzem central. La dedicació és més àmplia, han d’estar disponibles durant els dos dies de recapte.

  • Necessitem voluntaris

Voluntaris/es: Atenen el punt de recollida, gestionant les donacions dels ciutadans. Recomanen quins són els productes bàsics més necessaris i informen sobre la tasca dels Bancs dels Aliments. Gestionen, junt amb el coordinador/a,  el punt de recollida i la interlocució amb els responsables de les botigues i amb el magatzem central del Banc dels Aliments. La dedicació cobreix un torn d’unes 4 hores de durada.