Un proyecto de
  • Captación de fondos
  • Discapacidad

Encomana’m de pau

 

Encomana’m de pau

La Fundació Privada Ilersis us presenta un nou projecte que beneficiarà directament a les persones amb discapacitat, malaltia mental i a les seves famílies, en el seu camí vers el creixement humà.  Un projecte de llum i color, de música i sons de la natura, imatges i projeccions que transmetin pau.  Un conjunt d’experiències tranquil·les, que s’adapten a cada persona, al seu tempo, segons la seva essència i capacitats. Un conjunt de recursos que busquen produir vivències dels sentits, agradables i profundes, que ens facilitin arribar a moments de pau, tranquil·litat, consciència del propi cos, expressió de les emocions i potenciar el pensament positiu.

Encomana’m de pau

El projecte es tracta de la compra del material per crear un espai d’estimulació dels sentits, en la que les persones amb discapacitat  gaudeixin de sensacions saludables i transformadores,  a on la música, la llum, les imatges i l’aigua, les relaxi i aporti  millores cognitives, de comunicació, de mobilitat i coordinació.

Oferir l’espai multisensorial i la possibilitat de gaudir dels seus beneficis, a les més de 200 persones que formem part de la Fundació privada ILERSIS,  així com, obrir-ho a les famílies si volen compartir-ho amb els seus.

Benestar emocional és qualitat de vida

El projecte ascendeix 2.494 euros

Us animem a col.laborar amb la quantitat que pugueu i que ho feu extensiu als vostres amics i familiars.

GrÀcIeS

 

Fundació privada Ilersis és una entitat social sense ànim de lucre, que fa més de 4o anys que es dedica a la inclusió social de persones amb discapacitat i risc d’exclusió.

Per tal que el projecte social sigui sostenible econòmicament, l’entitat ha desenvolupat diverses línies de negoci: brigades de serveis, botigues BodeShalom, lots de nadal i una empresa de fusteria i packaging noble en fusta, que posem a la vostra disposició, sempre que vulgueu ser solidaris i regalar productes de valors social i humà.

 

 

Haz una donación