Un proyecto de
  • Captación de fondos
  • Discapacidad
  • Integración sociolaboral

ACOMPANYA’NS AL FUTUR!

INTEGRA és una associació que ja fa 50 anys que treballa per les persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de la Garrotxa.

El nostre objectiu és la felicitat de les persones que atenem, millorant la seva qualitat de vida i donant-los el suport individual necessari pel seu ple desenvolupament.

És per això, que busquem persones solidàries que comparteixin el nostre objectiu i que ens vulguin acompanyar cap al futur.

Les nostres activitats són diverses, però abasten tot el cicle de vida de la persona:

El CDIAP atén a nens i nenes de 0-4 anys amb trastorns del desenvolupament o risc de patir-ne.

L’escola d’educació especial JOAN XXIII ofereix l’escolarització obligatòria, però també orienta l’alumnat cap al món laboral. Per això té un programa PONT que ajuda als joves a desenvolupar actituds i aptituds per poder-se incorporar al món de l’empresa, fent pràctiques tutelades.

L’IFE, una itinerari formatiu específic per a joves, d’auxiliar de vendes i atenció al públic. Una finestra a la vida adulta.

El Taller Ocupacional és l’espai on un grup de persones adultes treballen, entre altres coses, el paper. Un taller artesanal de reciclatge i creació de paper i objectes de paper, que es comercialitzen a la nostra botiga-taller de paper A Mà, al centre d’Olot.

La residència Vora Riu, un espai de vida per a persones adultes, una llar on sentir-se com a casa.

I el Lleure, l’espai d’oci i gaudi per persones de totes les edats. Un espai per poder sortir, anar al cinema, viatjar… Grups de trobada per fer activitats de caps de setmana, extraescolars o casals d’estiu.

Amb la teva col·laboració podem aconseguir que la persona amb disCAPACITAT  pugui tenir les mateixes oportunitats que qualsevol ciutadà.

                                                Vine i acompanya’ns al futur!