Un proyecto de
  • Captación de fondos
  • Educación y cultura
  • Infancia y juventud
  • Otros

A La Mina, en català!

La Plataforma per la Llengua s’uneix al #GivingTuesday, un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones. L’objectiu és dedicar un dia, arreu del món, que enguany és el 3 de desembre, per celebrar l’acció de donar.

Des de l’ONG del català, juntament amb el teixit associatiu del barri, volem posar en marxa un nou projecte amb l’objectiu de continuar treballant per la cohesió social a La Mina, amb el català com a llengua comuna. Volem oferir la llengua catalana com a punt de trobada en els diferents espais d’un mateix barri i com a element clau per obrir fronteres, a més d’acostar la llengua catalana a les entitats religioses i als seus membres i vincular-la a la promoció a les altres entitats del barri.

Com ho farem?

  1. Amb la creació d’una guia bilingüe romaní-català per a mostrar els vincles que històricament hi ha hagut entre les realitats gitana i catalana.
  2. Fent tallers de rap i rumba en català. Amb la col·laboració del cantant de rap Nel·lo C i el cantant del grup de rumba Ai Ai Ai, Rafalito Salazar.
  3. Mitjançant la gravació d’un videoclip amb la participació de tot el barri de La Mina i amb la col·laboració de les entitats del teixit associatiu del barri.

L’objectiu és aconseguir 10.000 €, és un gran repte i el teu suport és imprescindible per a fer-ho possible.

Com ens pots ajudar?

  1. Fent un donatiu a la nostra pàgina web: plataforma-llengua.cat/jodonopelcatala
  2. Ajudant-nos a difondre la campanya a través de les xarxes socials utilitzant l’etiqueta #Jodonopelcatalà, especialment el mateix dia 3 de desembre.
  3. Compartint la iniciativa entre els teus contactes a través de missatges pel mòbil o del correu electrònic.